Днешният ден е много важен за бъдещето на Барселона, защото

...
Днешният ден е много важен за бъдещето на Барселона, защото
Коментари Харесай

Избори за президент на Барса: Меси гласува, но не каза за кого

Днешният ден е доста значим за бъдещето на Барселона, тъй като ще бъдат определен нов президент на клуба. Кандидатите са трима - Жоан Лапорта, Тони Фрейша и Виктор Фонт. В гласуването могат да вземат участие единствено формалните членове на клуба, известни като “сосиос”, които са тъкмо 78 987. Победител ще е този, който събере най-вече гласове, като не е нужно да има най-малко 50% плюс един глас.

Урните отвориха в 10:00 часа българско време и ще затворят в 22:00 часа, като се чака към среднощ името на новия президент да е ясно и той дори да даде конференция. Като любимец се обрисува Лапорта, който към този момент един път заемаше тази служба сред 2003 и 2010 година Заради пандемията се позволи избор и по поща, като 22 811 “сосиос” към този момент го сториха.

В гласуването вземат участие и самите футболисти. Капитанът Лионел Меси го направи в 12:45 часа в компанията на единия от синовете си. Нападателят отхвърли да разкрие кого е подкрепил, като дори не даде никакъв коментар.

2021 ELECTIONS
Camp Nou
The has voted
— FC Barcelona (@FCBarcelona)
Други от играчите от първия отбор също се изредиха пред урните: Серхио Бускетс, Рики Пуч, Сержи Роберто, Жорди Алаба и др.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР