Днешният ден е много специален за Ваня Червенкова и със

...
Днешният ден е много специален за Ваня Червенкова и със
Коментари Харесай

Ваня Червенкова с разтърсващи думи за покушението срещу себе си - slava.bg

Днешният ден е доста специфичен за Ваня Червенкова и сигурно е дата, която е невероятно тя да не помни въобще в миналото в живота си. Бизнесдамата изля душата си в профила си в обществените мрежи, а повода е покушението против нея преди към този момент 18 години, когато тя едвам не губи живота си.

"Онзи ден…, за който по този начин и не заличих загатна в душата си.. и белезите по тялото не изтривам все още… Толкова години изминаха, изписах всичко, благодарих на всички! Днес съм по-силна от всеки път, по-целеустремена от всичките години, които оставих зад гърбът си!

Днес няма да се фотографирам в бяло и тъжна, през днешния ден няма да фотографирам в манастира в който пристигам от доста години, въпреки че от сутринта съм тук на колене. Днес няма да пострадвам, няма да пиша за болката, която в никакъв случай не ме напусна… и за цената на човешкия живот няма да пиша. Няма да сложа фотосите от оня пагубен ден преди 18 години, всички сте ги виждали!

Днес ще се изправя пред Вас такава, каквато съм! Такава, каквато ще продължа да бъда! Изпълнена с религия и обич! Изпълнена с всичката доза живот, който ще не преставам да пребивавам с достойство /всички ме познавате/. За благополучие към този момент мога да си го разреша да го пребивавам без предели и без условия!

 undefined

P.S.Само след 24 часа потеглям да сбъдна една от фантазиите си.. уповавам се скоро да развея българския байрак от покрива на Европа, най-високия връх на континента в който пребивавам - Елбрус! Дано Бог и духът на планината бъдат с мен и ме позволен да полетя на крилете на своите толкоз човешки фантазии!
Пожелайте ми триумф и шанс! Имам потребност от вашата добра сила! И аз Ви обичам! И знаете моето: ПРЕГРЪЩАМ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) СЪС СЪРЦЕТО СИ, С РЪЦЕ ВСЕКИ МОЖЕ! ", написа Червенкова в профила си....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР