Днешната сводка на британското военно разузнаване анализира ефективността на иранските

...
Днешната сводка на британското военно разузнаване анализира ефективността на иранските
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Иранските дронове не оправдаха руските очаквания

Днешната сводка на английското военно разузнаване проучва успеваемостта на иранските дронове , които Русия употребява във войната си против Украйна, оповестява съветската работа на Би Би Си.

Русия употребява безпилотни летателни апарати (БПЛА), създадени в Иран,. По принцип това са дронове камикадзе от вида " Шахид-136 ".

Русия употребява този вид БПЛА в. Както заяви по-рано Генералният щаб на украинската войска, Русия общо е употребила 86 дрона " Шахид-136 ", към 60% от които са унищожени във въздуха .

Тези летателни апарати се движат с ниски скорости на ниска височина, което ги прави лесни цели за стандартната противовъздушна защита . В същото време е реалистично да се допусна, че.

Въпреки декларирания обсег от 2500 км, " Шахид-136 " са способни да носят единствено малко количество експлозиви. Малко евентуално е освен това състояние те да решат приемливо дилемите за нанасяне на удари в дълбокия гръб на Украйна, за които Русия евентуално желае да ги употребява.

Като се има поради, че съветската бойна авиация на тактическо равнище към момента е доста лимитирана в интервенции над украинска територия , неналичието на надеждни, постоянни и точни ударни качества на оперативно равнище наподобява една от най-слабите страни на съветските бойни качества в Украйна.
 Иран отхвърля да доставя оръжия на Русия против Украйна
Иран отхвърля да доставя оръжия на Русия против Украйна

Според Техеран оръжейната поддръжка на двете страни забавя шанса за мир
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР