Днешната статия, свързана с езотерика ще бъде над нещо, което

...
Днешната статия, свързана с езотерика ще бъде над нещо, което
Коментари Харесай

Спомнят ли си децата мястото, на което са били преди да се родят

Днешната публикация, обвързвана с езотерика ще бъде над нещо, което мощно вълнува много хора – децата, тяхната чиста добрина и откровенията им за спомените от „ мястото “, от където идват…
Едва ли има човек, който да не се е замислял над въпроса от кое място идваме ние и къде отиваме, откакто си тръгнем… Децата ни са отличен образец за чудесата, които се случват на Земята – те постоянно имат мемоари от другата страна, тъй като скоро са били там. Много проучвания са извършени, доста идентични разкази са разказани, само че несъмнено – всичко е на база догатка. Нашите сетива и усещания виждат и знаят единствено толкоз, колкото им е несъмнено – а това съгласно редица учени е малко повече от никак… Или с други думи казано – мощно лимитирани са. 
Да хвърлим един взор над една прелестна книга, написана от доктор Уейн У. Дайър и неговата асистентка Дий Гарнс – „ Спомени от Рая “, които години наред вършат проучвания и се срещат с хиляди родители и деца, които си спомнят за съществуването си на Небето. 
 Хитри способи, с които да накараме децата да се хранят здравословно Хитри способи, с които да накараме децата да се хранят здравословно
За страдание, разбираме какъв брой значимо е здравословното хранене, едвам когато пораснем и стартираме да усещаме, че тялото ни моли да му дадем...
Разказите, поместени там, са толкоз сърдечно, по детски изказани, че мъчно човек би се осъмнил в истинността им.
Силно усещане прави историята на една майка, която забременява няколко пъти и по злочесто стичане на събитията постоянно губи плода... В последна сметка, след следващия несполучлив опит, фамилията осиновява момченце, което след години им споделя, че ги е гледало от Небето и е опитвало доста пъти да притегли вниманието им, само че все не е успявало. Тогава решило да се роди посредством майка си, с цел да пристигна при тях. 
Тази история излъчва неописуема страст. Емоция за безпределната обич - Душата на това момченце е избрала своите родители и е намерила своя път към тях по един или различен метод... Фантастично или не - всеки има право да избере за себе си.
Други забавни истории от книгата са свързани с деца, които описват на родителите си, че са се срещали с някой от умрелите си родственици по пътя към Земята и ги разпознават по фотоси. Как биха могли да познават да вземем за пример дядо Хенри  или баба Зелда (имената са примерни), които са умряли години преди те да се родят?!
Децата споделят, че на Небето са имали среща с тях, даже загатват неща от живота на избран мъртвец, което е най-интересното. Откъде биха могли да имат тази информация,  освен от самият умрял родственик!
 Странните знаци, които демонстрират, че детето ви е надарено Странните знаци, които демонстрират, че детето ви е надарено
Според учените 20 % от актуалните деца демонстрират признаци на даровитост още в предучилищна възраст. Надареността и резултатит...
Среща с Бог. Има деца, които настояват, че си спомнят Бог и че дружно с него са избрали майката. Разказват за Светлината, за спокойствието, което ги е обгръщало на Небето.
Темата е голяма, разказите са безпределно доста! Дали е плод на въображението на децата или не - можем единствено да гадаем на този стадий, само че всички тези разкази звучат доста истинно и по детски искрено! 
Ние споделяме, че от Отвъдния свят никой не се е върнал, с цел да опише какво има там – само че в действителност дали всеки един от нас не е бил към този момент на това място?! 
Един човешки живот се равнява на един единствен момент за Вселената. Трудно е да си го представим. Толкова сме дребни, и в същото време всеки един от нас е толкоз самостоятелен и значим за света!
Затова до момента в който вървим по късия си земен път дано не забравяме да бъдем положителни и толерантни към близък си и несъмнено - да учим и децата си на това!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР