Днешната публикация в Туитър на британското военно разузнаване е посветена

...
Днешната публикация в Туитър на британското военно разузнаване е посветена
Коментари Харесай

Лондон: Русия използва и невъоръжени дронове срещу Украйна

Днешната обява в " Туитър " на английското военно разузнаване е отдадена на това за какво в последно време Русия постоянно употребява невъоръжени разследващи дронове по време на обстрела на украински градове надалеч от фронтовата линия , оповестява Руската работа на Би Би Си.

Обстрелът, който е, евентуално е ориентиран главно към последователното изхабяване на украинската Противовъздушна отбрана.

Новост спрямо предходни офанзиви беше консолидираното на невъоръжени разследващи дронове от серията " Орлан " (разузнаването употребява обозначението на НАТО Supercam). Произвеждат се в Русия, относително евтини са и разполагат с задоволително гориво за реализиране на ударни цели.

Те най-вероятно се употребяват, за да се получи навременна оценка на резултатите от поразяването на задачите и по този метод да се усъвършенства цикълът на прицелване. Бавният и неефикасен развой на избор на цели се трансформира в една от слабостите в дейностите на съветските войски в Украйна. Разузнавателните дронове обаче летят постепенно и са мощно уязвими за украинската Противовъздушна отбрана, написа военното разузнаване.
 Financial Times: На Украйна фактически й свършват снарядите за Противовъздушна отбрана
Financial Times: На Украйна фактически й свършват снарядите за Противовъздушна отбрана

Среща в Рамщайн ще търси незабавно решение на проблема
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР