Днес Зеленски изби целенасочено с американско оръжие 53 свои войници

...
Днес Зеленски изби целенасочено с американско оръжие 53 свои войници
Коментари Харесай

РЪЖЕН, СРЕЩУ КОЙТО НЕ СЕ РИТА

Днес Зеленски мазета целеустремено с американско оръжие 53 свои бойци от “Азов ”, попаднали в плен, с цел да не си отворят устата и за наставление на останалите. Американски почерк.

Преди няколко месеца, след пробив в договарянията сред Русия и Украйна в Турция, украинците подредиха няколко натрупа по улиците на Буча и ги снимаха, както няколко месеца по-късно Ани Лейбовиц аранжира семейство Зеленски за “Вог ”.

И двете постановки бяха опаковани с изобилен фотошоп и “светлина ”. Ярко като коледна реклама на Кока Кола. По американски пример. За такива хора става дума. Ужасяващо проваляне на човечността.



Колкото повече се проточва войната в Украйна, толкоз повече излиза наяве за необятната аудитория, че Путин е интелигентен водач, който работи рационално и със схващане за голяма отговорност, а целокупният западен хайлайф е глупава и ненужна бутафория във в действителност банкрут.

Байдън е водач на дементия свят, спихнат и опоскан от демократичната идеология и историческа изтощеност от интензивна агресия и отмалялост.

Путин реанимира една унищожена от комунизма и капитализма страна, което приказва не толкоз за неговата изключителност, що се касае за нейната. Това е ръжен, против който не се рита.



Родните пропагандатори твърдяха, че до края на март Русия ще банкрутира.

Много поздрави от кмета на Ню Йорк: “Трябва да ми кажете какво да махна от чинията, в случай че желаете да сложа нещо друго в нея. Идвам при вас като градоначалник и споделям: „Ето какъв брой имаме, това е всичко“, съобщи кметът на Голямата ябълка по време на събитие в Стейтън Айлънд, проведено сдружението с нестопанска цел „Проект гостолюбие. “Намираме се във финансова рецесия, каквато не можете да си представите“, добави той. „Уолстрийт се срутва, ние сме в криза.“

Явор Дачков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР