Днес започват официалните продажби и доставките за потребителите, които поръчаха

...
Днес започват официалните продажби и доставките за потребителите, които поръчаха
Коментари Харесай

А1 започна продажбите на Huawei nova 9 – смартфон със 120 Hz OLED дисплей и 50 МР камера

Днес стартират формалните продажби и доставките за потребителите, които поръчаха авансово новия смарт телефон на Huawei nova 9 от А1. Той предлага характерности от високия клас на налична цена със своя 6,57-инчов OLED екран с Full HD+ резолюция (2340х1080 пиксела) и 120 Hz динамична опреснителна периодичност за 21,99 лв. на месец или 469,99 лв. в брой с проект Unlimited Ultra.

Новият смарт телефон разполага с Ultra Vision система за снимане, включваща 50 MP съществена камера с RYYB датчик с размер 1/1,56 инча и бленда на обектива f/1,9, 8 MP ултра широкоъгълна камера, 2 MP камера за дълбочина и 2 MP макро камера за фотоси от 4 см разстояние. Селфи камерата е 32 МР и е сложена в горната част на екрана. Моделът разрешава правенето на нощни фотоси и видео посредством Super Night Selfie логаритъма и режима Night Portrait, които понижават шума в изображенията, породен от слабата светлина.

Huawei nova 9 употребява чипсета Snapdragon 778G с осемядрен процесор на до 2,4 GHz и графичен процесор Adreno 642L. Смартфонът разполага с 8 GB RAM и 128 вградена памет, а батерията му е с потенциал 4300 mAh и разрешава 66 W супербързо зареждане, с което може да се зареди от изцяло изхабена батерия до 100% за към 38 минути.

Телефонът има хубав дизайн и както предната, по този начин и задната страна на корпуса са му са леко извити, което по едно и също време способства за стилното му лъчение и го прави по-удобен за държане в ръка. Устройството е с дебелина от единствено 7,77 мм, а тежестта му е 175 грама. Huawei nova 9 се предлага в магазините на телекома и онлайн на A1.bg в класическо черно, а напълно скоро в още един впечатляващ цвят - Starry Blue. Всички, закупили модела от А1, ще го получат в комплект с безжични слушалки ttec SoundBeat+.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР