Днес започва вторият сезон на Американска криминална история, който този

...
Днес започва вторият сезон на Американска криминална история, който този
Коментари Харесай

Близките на Джани Версаче заклеймиха сериала за него

Днес стартира вторият сезон на " Американска престъпна история ", който този път е отдаден на съдбовната орис на дизайнера Джани Версаче. У нас сериалът потегля на 23 януари по Fox. Идеята на плана е всеки сезон да споделя друга популярна престъпна история.

Първият сезон беше отдаден на " делото на века " против О Джей Симпсън. Сериалът получи девет награди Еми и два Златни глобуса.

Сезонът за Джани Версаче се чака с не по-малък интерес, а съдейки от звездите, които играят в него - Пенелоре Крус, Рики Мартин и Едгар Рамирес, ще събере голяма зрителска публика и, евентуално, доста награди.

Семейството и околните на дизайнера обаче излязоха с общо изказване, в което изрично отхвърлиха сюжета. Те заявя виха, че историята няма нищо общо с действителността и е безспорна художествена небивалица.

" Не са ни желали права и позволение, нито имаме каквото и да е присъединяване в идните телевизионни епизоди за гибелта на Джани Версаче ", се споделя в изказването до медиите, което бе разпратено наскоро.

От своя страна Донатела Версаче разгласи, че утвърждава обстоятелството, че обликът й е поверен на Пенелопе Крус, само че тя също не поддържа сериала и няма нищо общо с него.

В изявление за La Repubblica тя съобщи, че не е гледала, а и няма желание да гледа сериите. Въпреки това споделя, че е засегната от обстоятелството, че след толкоз години обликът на Джани е показан по неверен метод. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР