Днес започва първата полуфинална серия във волейболното първенство между отборите

...
Днес започва първата полуфинална серия във волейболното първенство между отборите
Коментари Харесай

Александър Попов: Има с какво да се изненадаме с Монтана

Днес стартира първата полуфинална серия във волейболното състезание сред тимовете на Монтана и ЦСКА. Треньорът на " алените " Александър Попов отговори на въпросите на BGvolleyball.com, свързани с идните мачове.

Г-н Попов, започваме със общоприет въпрос преди сходни срещи. Имате ли здравословни проблеми преди мачовете с Монтана?

На общия декор на проблемите, които ни се случиха през сезона, в този момент нямаме.

Дълга ли ще бъде серията?

Никой не знае. Отборите са равностойни, резултатите го демонстрират. Разбира се, и двата тима имат своите оръжия, те са разнообразни. Като погледнем световно представянето през сезона, щом те са втори, са имали леко преимущество. През последните години се борим съвсем постоянно с тях.

Какво ще бъде решаващо, какво ще надделее в конфликта?

Кои оръжия ще бъдат употребявани по-добре, кои недостатъци ще бъдат прикрити. Разбира се, психическата резистентност, за физика не може да се приказва. Имаме опитни състезатели, с които играем от години. Те имат млади състезатели, чужденци с юношески възторг.

Имате доста почитатели в региона. В тази връзка може ли да приказваме за домакинско преимущество?

В Монтана и района ни поддържат доста бурно, както на доста места, само че преимуществото не се касае единствено до поддръжката от публиката, а от зала, по какъв начин, къде си привикнал да играеш, на каква настилка. Там е по-различно, самата зала е по-различна, подът също.

Защо направихте компромис и се съгласихте серията да стартира ден по-рано?

Не е подобен огромен компромис, по този начин се случи.

 ЦСКА - Монтана 1:3 @@@

Може ли конфликтът на треньорско равнище да бъде избран като преподавател против възпитаник поради обстоятелството, че дълго време Даниел Пеев беше помощник-треньор в ЦСКА?

Това са външни журналистически съпоставения. Наистина Пеев прекара тук по-голяма част от професионалната си кариера. Какво е научил, какво е запомнил, какво се е доразвил, е нещо, което нито аз, нито вие, а допускам, че и самият човек не може да каже с една дума. Свързани сме по един или различен метод.

 ЦСКА - Монтана 1:3 @@@
Може ли да се изненадате?


Разбира се, че можем да се изненадаме. Нашият спорт е групов. Точка може да се направи постоянно от неточност на съперника, поле за творчество има доста.

Кои са мощните страни на Монтана?

Казах към този момент, че имат чужденци, прекрасен диагонал, не неприятен разпределител. Другите момчета играят 4-5 години дружно, изрично са колектив. Но в мислите си не подчертаваме върху техните хубави страни, а върху техните неприятни, които обаче няма да ги кажем.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР