Днес започва най-голямото зимно спортно събитие в България за 2019

...
Днес започва най-голямото зимно спортно събитие в България за 2019
Коментари Харесай

WINBET с нови алпийски пазари за старта на Световната купа по ски в Банско

Днес стартира най-голямото зимно спортно събитие в България за 2019 година, Световната купа по ски в Банско, която ще продължи до 24 февруари. След това курортът ще приюти различен огромен състезателен конгрес, когато сред 1 и 10 март ще се състои и Световното състезание по алпийски ски до 20 години.
Като спонсор и сътрудник на събитието WINBET оферират нови алпийски пазари на winbet.bg. Сред най-атрактивните е този за Гигантски Слалом, Банско - Победител, в който коефициент 50 има и родният играч Алберт Попов.
Останалите налични пазари са: Гигантски Слалом, Банско - Завършили на Подиума и Супер Гигантски Слалом, Банско – Победител.
Winbet - същинската тръпка от успеха! (18+). Камен Златков и Йоан Тодоров са другите двама представители за България на надпреварата.
По време на втората конференция проведена от Българската федерация по ски Алберт Попов изрази огромни очаквания за класиране на нашите гении измежду първите 30 в света, което ще бъде огромно достижение за родните ски. WINBET са един от дребното
букмейкъри в България, които оферират алпийски пазари за Audi FIS Ski World Cup Alpine Men 2019 и за голям брой други спортове.

Всички почитатели, които участват на място ще могат да се възползват от страхотни игри и изненади. Част от тях са безвъзмезден
залог без депозит и специфични бонуси за клиентите, които ще са настоящи единствено в дните на надпреварата.

WINBET пожелава триумф и влиятелно класиране на българските представители в Световната купа по ски.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР