Днес Западът се стреми да запази господството си в световните

...
Днес Западът се стреми да запази господството си в световните
Коментари Харесай

Патрушев: Западът не успя да победи Русия с Украйна

Днес Западът се стреми да резервира господството си в международните каузи непременно. В същото време Вашингтон е убеден, че в изискванията на повсеместен безпорядък това е по-удобно. Това съобщи в Бишкек секретарят на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев по време на годишната среща за афганистанското споразумяване, оповестяват съветски медии.

Според него западняците са подготвени на всичко, с цел да реализиран задачите си.

" Най-яркият образец е обстановката към Украйна, посредством чиито ръце световният Запад искаше да нанесе стратегическо проваляне на Русия. Но не се получи ", сподели Патрушев.

Освен това, съгласно него, Москва вижда желанието на западняците да разклатят обстановката в Южен Кавказ, както и да се намесят в арменско-азербайджанското съглашение, което към този момент докара до изостряне на обстановката в тези райони.

„ Плановете на западняците са да основат огромен източник на неустойчивост в Централна Азия “, предизвести секретарят на съветския Съвет за сигурност задгранични сътрудници от Индия, Иран, Китай, Казахстан, Киргизстан, Узбекистан и Таджикистан.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР