Днес йога се приема като древно учение за постигане на

...
Днес йога се приема като древно учение за постигане на
Коментари Харесай

Нутриционистът Яна Данаилова издаде тайните на йогата и какви болести бори

Днес йога се приема като антично обучение за реализиране на пълноценно физическо, духовно и морално здраве. Традиционната медицина слага йога преди всичко в битката против остаряването. Йога е за всеки без значение от културата, религията, ценза, националността или възрастта му. Редовната процедура на йога и използването на теоретичното познание развиват евентуалните благоприятни условия на индивида.

“От няколко години специализирам в региона на хранителни съвещания, като изготвям самостоятелни хранителни и двигателни режими, за редукция на телесното тегло, стягане, оформяне на тялото или изцяло излекуване на организма. Организирала съм редица семинари на тематика здравословно хранене и личностно развиване, йога и детокс ретрийти, както и спортни кампове край морето и в планината.

Дълбоко имам вяра в целебната мощ на храната като средство да съхраним своето здраве, жизнеспособност, тонус, сила, да забавим процесите на стареене и да си подсигуряваме дългоденствие и качество на живот”, ни изясни с усмивка младата Яна Данаилова, нутриционист, експерт по здравословно хранене и учител по йога, член на Управителния съвет на Българското вегетарианско общество. Самата тя се храни напълно с растителна, 90% сурова храна.

Цялото изявление с Яна Данаилова четете на най-полезния здравен уебсайт Zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР