Днес Yettel започва да продава официално наскоро обявения iPhone SE,

...
Днес Yettel започва да продава официално наскоро обявения iPhone SE,
Коментари Харесай

Yettel стартира продажбите на новите iPhone модели

Днес Yettel стартира да продава публично неотдавна оповестения iPhone SE, както и iPhone 13, iPhone 13 mini в зелено и iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max в новия цвят Alpine Green. Цените на новия iPhone SE стартират от 30.99 лева месечно на лизинг за версията с 64 GB с абонаментен проект Тотал Макс 59.99. Всички останали благоприятни условия за покупка на лизинг или в брой с абонаментен проект на Yettel можете да откриете на.

iPhone SE е мощно устройство, носещо емблематичния дизайн на Apple. Смартфонът се отличава с впечатляващи усъвършенствания, в това число продуктивността на чипа A15 Bionic, който зарежда усъвършенствани благоприятни условия на камерата и прави съвсем всяко преживяване по-добро - от редактирането на фотоси до интервенции, изискващи доста сила, като игри и добавена действителност. Най-достъпният iPhone за първи път предлага 5G и е изцяло съчетаем с мрежата на Yettel.

iPhone SE работи с 4,7 “ Retina HD екран, работещ в резолюция 1334 х 750 пиксела, има плътност на точките от 326 ppi и 625 нита бляскавост. Новият модел на Apple се отличава с дизайн от алуминий и стъкло от аерокосмически клас - най-здравото стъкло в смарт телефон, същото като на гърба на iPhone 13 Pro и iPhone 13. Моделът има рейтинг IP67 за водо- и прахоустойчивост и е планиран да защищава от разливане на течности.

iPhone SE има по-дълъг живот на батерията от предходното потомство и по-старите 4,7-инчови модели iPhone. Той е съчетаем с Qi сертифицирани зарядни устройства за безжично зареждане, а също по този начин поддържа и бързо зареждане.

Смартфонът разполага с напълно нова система на камерата с 12-мегапикселов необятен обектив с бленда ƒ/1,8, който предлага невероятни преимущества за изчислителна снимка, в това число Smart HDR 4, фотографски стилове, Deep Fusion и режим Портрет.

iOS 15, операционната система, с която работи обновеният iPhone SE, усъвършенства работата с него и основава повече способи за поддържане на връзка. Налице са мощни актуализации, които оказват помощ на потребителите да се съсредоточат и да изследват, а в модела има и интелигентни функционалности, даващи благоприятни условия за по-бърза и безпроблемна работа с устройството.

Започват продажбите и на моделите iPhone 13 Pro и Pro Max и iPhone 13 и 13 mini в два красиви нови цвята. Те уголемяват най-усъвършенстваната до момента линия iPhone с елегантния си дизайн, новаторския A15 Bionic чип и необикновено устойчив панел с Ceramic Shield. Смартфоните също са съвместими с 5G мрежата на Yettel и разполагат с най-модерната система от камери за зашеметяващи фотоси и видеоклипове.

Повече информация за всички налични устройства и настоящи предложения можете да откриете на.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР