Днес всичко живо на земята поглъща много слънчева енергия и

...
Днес всичко живо на земята поглъща много слънчева енергия и
Коментари Харесай

Астролог с важни предупреждения за днес!

 Днес всичко живо на земята гълтам доста слънчева сила и добре се усвоява. Добре е да се погреете на слънчевите лъчи. Това написа в астрологичната си прогноза за tribune.bg астрологът Ивелина Пенчева. Денят е ярък и щастлив. Време за знание и преоткриване на света. Подходящ за ограмотяване, четене и обучение. Ден на измененията. Трябва да можете реагирате незабавно на изменящите се обстановки инстинктивно. Обмислянето на решения не се предлага в този момент. Основната рекомендация през днешния ден е: " Прави всичко бързо! "

В този ден се предлага всичко да се прави с лекост, бързо, да се приведе дома в ред, да се одобряват посетители. Благоприятно е да се съберете с другари от детството си. Занимавайте се с доста каузи, не зацикляйте единствено върху едно нещо. Не се бойте от проблемите и самоуверено ги решавайте. Денят е добър за пътешестване, да съберете небрежно нещата си и да тръгнете за някъде. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят по какъв начин да уловят момента. Добър за художниците и създателите. На децата не би трябвало нищо да се отхвърля, направете им подарък. Заведете ги на сладкарница, на цирк, куклен спектакъл, на разходка. Всичко това оказва благотворно въздействие на протичането на деня.  Играта с дете в 11 безоблачен ден се смята за богатство дело. 

Вашето вътрешно дете също се нуждае от внимание. Спомнете си и своето детство. Купете си нещо, което сте мечтали в детството, само че не сте го имали, нищо, че към този момент сте огромни. Днес не трябва да се копае земята, да се сее или сади. Не се предлага да сте мудни в дейностите, доста да спите и да мързелувате. Не се предавайте на унинието. Не се предлагат планомерни дейности. Плановете може да бъдат разрушени или да се осъществят на назад. Нищо не късайте, не чупете и не режете. Този ден е за съзидание, не за опустошение. Сега не се предлага да спите доста и да релаксирате.

Диета - добре е доста да се яде, само че не сладко и не месо. Счита се, че организма добре усвоява обмяната на веществата. За да сте в естетика с деня може да ядете  ядки, слънчогледови семки,  тиквички, краве или растително масло, домашно приготвени или рибни ястия. Подходящо е да се пие бира, а виното и шампанското да се заобикалят. Може да се пие и уиски от всевъзможен тип.

Облекло - Придържайте се към ярките цветове. Избягвайте мрачните тонове, синьо и черно. Камък на деня е златист авантюрин.

Знамения – положителни знаци са непредвидена изненада, слънчево време, играещи деца, падаща книга, летяща птица. Лош знак е разрушено стъкло, счупена ключалка или строшен ключ.

Сънища – да не се обръща внимание на сънищата в този ден. Сбъдват се единствено съответните сънища. Не е хубаво да сънувате умряли. Ако те ви викат – загуби и ограничения. Ако сънувате кон, подкова – знак за позволение на спешна обстановка.

Числа на деня – 11, 34, 79.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР