Днес всеки получава толкова, колкото е заслужил. Благоприятно е за

...
Днес всеки получава толкова, колкото е заслужил. Благоприятно е за
Коментари Харесай

Астролог: Освободете се от емоциите - отпуснете се и се предайте на потока на събитията

Днес всеки получава толкоз, колкото е заслужил. Благоприятно е за изглаждане на разногласия, за оправяне на спорове, за помиряване. Проявете откровеност, добрина, миролюбивост, състрадание. Освободете се от страстите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Вслушайте се в интуицията. Това е хороскопът на асторолжката Ивелина Пенчева за през днешния ден.

“Добре е да обърнете повече внимание на околните си и да им окажете помощ. Към фамилиарност би трябвало да се пристъпва единствено за зачатие. Да се радостните може единствено в стеснен фамилен кръг “, поучава тя.

“Нахранете гладните животни и птици, дайте им вода. Хубаво е също в този ден да се благослови водата и всички водоизточници. Благоприятно е за закаляващи процедури “, предлага гадателката.
свързани новини5442на 25.01.20226479на 24.01.2022
“Не бива да се предавате на унинието. Не бъдете прекомерно настойчиви. Не би трябвало да се напрягате. Не стойте дълго време на улицата. Не се занимавайте интензивно с решението на обществени въпроси. Старайте се по-малко да говорите и не губете ненужно време за приказки “, приключва астроложката Ивелина Пенчева.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР