Днес времето ще е предимно слънчево, но и малко по-хладно

...
Днес времето ще е предимно слънчево, но и малко по-хладно
Коментари Харесай

Борислав Лазаров: Топлото време продължава и през следващите дни

Днес времето ще е най-вече слънчево, само че и малко по-хладно спрямо през вчерашния ден, даде обещание водещият на прогнозата по Борислав Лазаров по БТВ.

" Временни нараствания на облачността ще има над източните области. Вятърът е по-хладен и носи по-хладен въздух. Температурите през днешния ден ще бъдат сред 18 и 23 градуса. В София оптималната температура - към 20 в Пловдив - 23, а във Варна - 19 градуса. Днес по нашето Черноморие облачността е най-вече забележителна. Вятърът там е до сдържан. Мексимани температури - сред 18 и 20 градуса.

За разлика от Източна България, над планините времето е най-вече слънчево. Там също вятърът е до сдържан. Максималните температури в планините през днешния ден - на височина - до 20 метра - до 14 градуса, а на 2000 метра - до 8 градуса. В Западна и Централна България ще е най-вече слънчево. Минималните температури ще са сред 5 и 10 градуса, оптималните - сред 15 и 20.

В неделя и през първите дни от новата седмица и новия месец изгледите са за най-вече слънчево време, само че следва и последователно покачване на температурите. Във вторник в цялата страна те ще са над 20 градуса. Дори 22-23. "  

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР