Днес Volkswagen обяви, че на 3 ноември ще станем свидетели на

...
Днес Volkswagen обяви, че на 3 ноември ще
станем свидетели на
Коментари Харесай

Volkswagen показва новите електромобили ID.5 и ID.5 GTX на 3 ноември

Днес Volkswagen разгласи, че на 3 ноември ще станем очевидци на международната премиера на напълно новото попълнение в изцяло електрическото семейство ID. на марката- ID.5.

Новият купеобразен SUV модел ID.5 и неговата спортна версия ID.5 GTX ще бъдат представени във виртуална среда, като дебютът на електромобилите ще може да бъде проследен .

Според анонса на Volkswagen, създадените на базата на модулната MEB платформа ID.5 и неговата топ-версия с два електромотора и задвижване на четирите колела ID.5 GTX ще предложат на потребителите експресивен дизайн, огромна самостоятелност и последно поколение софтуерни решения.

Купеобразният SUV Volkswagen ID.5 GTX ще дебютира със система задвижваща и четирите колела, както и със свободен пробег от до 497 километра.

Подобно на останалите представители на изцяло електрическото семейство ID., и Volkswagen ID.5 и ID.5 GTX ще бъдат напълно свързани автомобили, което ще подсигурява редовни системи обновления по въздуха, добавяне на нови функционалности и усъвършенстване.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР