Днес виждаме принц Хари в образа на уравновесен млад мъж,

...
Днес виждаме принц Хари в образа на уравновесен млад мъж,
Коментари Харесай

Бившата на принц Хари, която се радва, че са се разделили

Днес виждаме принц Хари в облика на балансиран млад мъж, който същински държи фамилията си и е подготвен на всичко за тях. Но преди години престолонаследникът на английската корона бе прочут с пиянските си изцепки и влеченията към красиви дами, които не продължаваха дълго .
 Принц Хари, Меган Маркъл, кралица Елизабет Втора и къде ще посрещнат Коледа
Хари и Меган отхвърлиха на кралицата

Какви са проектите им за празниците

Едно от някогашните на принц Хари е и моделът Флорънс Сейнт Джордж . Сега тя е на 35 години и е омъжена за милионера Хенри Сейнт Джордж, само че добре си спомня времето, в което е била с сегашния брачен партньор на Меган Маркъл. Двамата се срещат за няколко месеца през 2011 година

В ново свое изявление за списание Stella Magazine русият модел признава, че този интервал за нея е бил същински призрачен сън . Ежедневно медиите са съчинявали нови истории по неин адрес, а пред вратата й непрекъснато е имало публицисти и папараци.

Florence St. George, ex del príncipe Harry, describió su experiencia como un “horror ”
— Revista Clase (@Revista_Clase)
" Свалям шапка на тези хора, които могат да се оправят с сходен метод на живот. Аз си знаех, че не мога ", признава Флорънс, очевидно визирайки и актуалната брачна половинка на принц Хари.

Тя добавя също, че тогава може да е била тъжна, че връзката им е завършила, само че в този момент е в действителност щастлива, че е била краткотрайна . Защото това, че връзките им са били център на вниманието, е повлияло доста зле на нейната тревога, цитират я от Daily Mail.
 Принц Хари, Меган Маркъл, Мегзит и по какъв начин херцогът на Съсекс разяснява негативизма по техен адрес
Гневният Хари отбрани Меган

Готов е на всичко

А признанението й идва на фона на следващите предизвестия от страна на принц Хари и Меган Маркъл за това какъв брой токсични могат да бъдат медиите и обществените мрежи и по какъв начин безусловно могат да трансфорат живота ти в комар.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР