Днес в южния китайски град Шънджън беше открит Първият форум

...
Днес в южния китайски град Шънджън беше открит Първият форум
Коментари Харесай

Китай ще стимулира развитието на културата

Днес в южния китайски град Шънджън беше открит Първият конгрес на върха за създаване на мощна културна страна. Си Дзинпин, общоприет секретар на Централен комитет на ККП, ръководител на КНР и на Централната военна комисия, изпрати приветствено писмо, изразявайки поздравления от името на Централния комитет на партията.

Той уточни, че ККП се ангажира да сътвори нова популярност на социалистическата просвета. „ От тази нова историческа насочна точка би трябвало да продължим да насърчаваме културния разцвет, да построяваме мощна културна страна и модерната цивилизация на китайската нация, да продължим да насърчаваме обмена и взаимното образование сред човешките цивилизации и да инжектираме мощна духовна мощ в основите на мощна страна и в процеса на подмладяване на китайската нация “, написа още в писмото китайският водач.

На главния конгрес Ли Шулей, началник на Отдела за гласност на Централен комитет на ККП, прочете приветственото писмо на китайския ръководител и изнесе съществена тирада. Хуан Кунмин, член на Политбюро на Централен комитет на ККП и секретар на партийния комитет на провинция Гуандун, също участва на форума и изнесе тирада.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР