Днес в света обстановката е много напрегната и понякога нервите

...
Днес в света обстановката е много напрегната и понякога нервите
Коментари Харесай

Да проверим как работи мозъкът ни с този забавен тест. Открийте котката:

Днес в света ситуацията е доста напрегната и от време на време нервите ни са изопнати.

Най-доброто, което можете да извършите в тази обстановка обаче е да се разсеете, с цел да не си навредите с непотребни паники. Може вземете книгата, която лежи на рафта ви, която сте желали да прочетете толкоз дълго, или заради натоварения си график рядко прекарвате време с обичаните си хора – в този момент е моментът да го поправите.

Е, в случай че желаете да си починете от паниката и да прекарате времето си потребно, тогава ви предлагаме да извършите една подготовка за мозъка.

Всички знаем, че психологичните разстройства във действието на нашия мозък пораждат заради понижено интелектуално натоварване. Разбира се, наследствеността също играе специфична роля тук.

Не бива обаче да разчитате единствено на генетиката. Най-често мързелът, неналичието на психическо напрежение и инертността са аргументите за разнообразни болести в зрелост.

Ето за какво, с цел да прекараме повече време в интерес на нашето тяло, ви предлагаме да го извършите с забавни задания, ориентирани към насърчаване на вашето внимание, както и досетливост и нереално мислене.

Визуалните загадки са освен занимателно развлечение, само че и подготовка на мозъка, което е изключително потребно за развиването на паметта, наблюдателността и новаторското мислене.

Както всички знаят: уви, мозъкът остарява. Въз основа на наблюдения, опити и многочислени проби хората са стигнали до извода: колкото по-стар е мозъкът, толкоз по-дълго е належащо за осъществяване на предоставените задания, уменията за наблюдаване понижават и паметта се утежнява.

Тези загадки по едно и също време развиват тези качества и тестват „ младостта “ на мозъчната активност.

Днес сме ви приготвили една доста забавна образна мистерия. 

Пред вас е една рисунка. Трябва да намерите на нея 7 души и 3 животни.

Но единствено 1 от 10 души съумява да се оправи.

Ако сте намерили 6 души и КОТКА, значи мозъкът Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) е в чудесно положение.

Ако намерите 2-3 души и нито едно животно, тогава напрегнете и тренирайте мозъка си повече.

Верният отговор на загадката е след стрелката.

 показалец

 мистерия

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР