Днес в Стара Загора отвори врати реконструираният магазин на BILLA

...
Днес в Стара Загора отвори врати реконструираният магазин на BILLA
Коментари Харесай

BILLA България с инвестиция от близо 3 000 000 лева за реновиране на магазин в Стара Загора

Днес в Стара Загора отвори порти реконструираният магазин на BILLA на ул. „ кап. Петко Войвода “ 20, който ще изненада клиентите си с освежен дизайн и ще им предложи многообразие от повече от 11 000 продукта с високо качество.

 Защо назовават ябълката плод-градина? Защо назовават ябълката плод-градина?
" Една ябълка дневно и докторът надалеч от мен ", споделят старите хора и това никак не е инцидентно. Библейският плод е измежду най-силните антиокс...
Обновеният обект е деветият магазин от веригата на BILLA България, който ще разполага с каси на самообслужване, съдействащи за понижаване на ĸoнтaĸта мeждy cлyжитeли и пaзapyвaщи за улеснение и съблюдаване на нужните защитни ограничения, наложени от епидемиологичната конюнктура в света. Дигитализацията е обхванала и етикетите в комерсиалния обект, които към този момент са електронни.  
Наред с богатия подбор от продукти, изобилието от артикули българско произвеждане, свежите плодове и зеленчуци без пестициди, отгледани по програмата „ BILLA Градини “, обновеният филиал на ул. „ кап. Петко Войвода “ 20 ще зарадва посетителите и с щанд за жива бира.

„ Отпуснахме близо 3 000 000 лв. за реновирането на магазина ни в град Стара Загора. Инвестицията в обновяването на нашите обекти в страната е извънредно значима за нас. Дългосрочната ни тактика постоянно е била ориентирана към стабилно развиване на бизнеса и угаждане на клиентите. Обособяването на нововъведения като касите на самообслужване и електронните етикети, поддържат желанията ни да предоставяме повече благоприятни условия както за нашите консуматори в страната, по този начин и за комфорта на работа на нашите чиновници. “, показа Норберт Мисбрандт, изпълнителен шеф на BILLA България.
 BILLA България става на 15 години BILLA България става на 15 години
Веригата приготвя изненади за своите клиенти по случай идния си празник! BILLA чества 15 години от стъпването си на българския...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР