Днес в сградата на Народното събрание от Възраждане е поканен

...
Днес в сградата на Народното събрание от Възраждане е поканен
Коментари Харесай

Православен свещеник ще освети стаята, която Възраждане получава в парламента


Днес в постройката на Народното събрание от " Възраждане " е поканен православен духовник, който ще освети стаята, която политическата организация получава, откакто беше употребена от " Демократична България ".

Освещаването ще се извърши по гледище на Костадин Костадинов, който не желае парламентарната група да употребява стаята, населявана преди този момент от Демократична България, преди тя да бъде осветена от православен духовник.

" След като влязохме още веднъж в Народното събрание, при преразпределението на стаите в Народното събрание взехме с изключение на старите си пространства и стаята на " Доносническа България ". Тъй като мястото е било населявано и употребено от скверни и нечистоплътни (душевно и телесно) доносници, не разреших използването на стаята, до момента в който не бъде осветена от православен духовник, което ще стане през днешния ден ", написа в профила си във Facebook водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Не ми се мисли обаче в случай че би трябвало да освещаваме целия парламент. За сходен обред, поради мащаба на замърсяването, ще би трябвало да съберем цялата българска православна черква на едно място, воглаве със Светия синод и патриарха отпред ", добави Костадинов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР