Днес в съдебната зала той отново каза, че съжалява и

...
Днес в съдебната зала той отново каза, че съжалява и
Коментари Харесай

Съдът отказа да пусне от ареста 18-годишния Адриан, който прегази Ани и Явор

Днес в правосъдната зала той още веднъж сподели, че съжалява и изрази съболезнования към околните.

Адвокат Димитър Марковски означи, че задачите на правораздаването могат да бъдат реализирани и с домакински арест. Той уточни, че автотехническата експертиза по следствието към момента не е подготвена, надлежно не се знае още скоростта, с която се е движил Адриан Антонов. Защитникът добави, че обвиненият няма престъпни прояви и нарушавания на Закона за придвижване по пътищата.

" Пред вас е изправено българско момче, което свири на китара в църковен хор, без престъпни прояви в дребния си житейски път ", сподели пред правосъдния състав Димитър Марковски, представен от Българска национална телевизия.

По информация на Българска национална телевизия той е споделил още, че са налице гласни доказателства за наличието на различен автомобил, който пресичал перпендикулярно пътното платно, като съгласно юриста неговото присъединяване е уверено и е значимо да бъде несъмнено в какъв миг се е случило това и дали е попречило на видимостта.

Прокуратурата изиска съдът да удостовери непрекъснатия арест на Адриан Антонов.

Според правосъдния състав липсва заплаха обвиненият да се укрие, само че има такава от осъществяване на закононарушение. Отбеляза също, че мярката " задържане под стража " за Антонов е съответна.

18-годишният шофьор е упрекнат за тежката злополука, която се случи на 8 май в София. При конфликта починаха 24-годишната Анна-Мария Милчева и 23-годишният Явор Стоянов. Според първични данни Антонов е карал с над 100 км/ч.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР