Днес, в присъствието на Карлос Гон- председател и изпълнителен директор на Renault,

...
Днес, в присъствието на Карлос Гон-
председател и изпълнителен директор на
Renault,
Коментари Харесай

Renault Group стартира производството на новия Alpine A110

Днес, в наличието на Карлос Гон- председател и изпълнителен шеф на Renault, и Бруно льо Мер- министър на икономиката и финансите на Франция, в производствения комплекс на Renault Group в Нормандия, започва производството на новия Alpine A110.

“Възраждането на производството на Alpine в Диеп, където се произвеждаше оригиналната Berlinette преди съвсем 50 години, беше предизвикателство за нас, само че ние се справихме, с поддръжката на района, локалната и градската администрация, Renault Group и Алинса ”, разяснява Карлос Гон. “Общата инвестиция доближи над 35 млн евро, 151 човека бяха назначени и заводът беше обновен. Достойнството и елегантността на френския жанр, с които е известна марката са повече от обикновени претенции, през днешния ден в Диеп те са индустриална реалност ”.

С извънредно лека структура (тегло 1080 кг) и особено създадено и аеродинамично усъвършенствано купе, първите представители на новия двуместен автомобил се чака да бъдат доставени на новите си притежатели преди края на тази година.

Alpine A110, който е с съществени габарити дължина 4178 мм, широчина 1798 мм и височина от само 1252 мм, е оборудван с 1.8 литров, четирицилиндров турбодвигател, разработен от алианса Renault-Nissan. Максималната мощ, която е в състояние да генерира е 252 конски сили, а максималният въртящ миг е 320 Нм. В комбинация с леката структура и роботизираната седемстепенна предавателна кутия, A110 ще предложи възможност за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 4.5 секунди.

За постигането на още по-висока удовлетвореност по време на управлението, Alpine A110 дава опция на водача да избира сред три режима на поведение- Normal, Sport и Track, всеки един от които се отличава с присъща настройка на мотора, предавателната кутия, електронната стабилизираща стратегия, изпускателната система и интерфейса на информационния екран.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР