Днес в предаването Преди обед гостува Красимир Джунов, който остана

...
Днес в предаването Преди обед гостува Красимир Джунов, който остана
Коментари Харесай

Красимир Джунов от Фермата: С Паулина засега се виждаме само на кафе - slava.bg

Днес в предаването Преди обед гостува Красимир Джунов, който остана втори на финала на „ Фермата: Нов свят “. Пред Деси и Сашо той описа за какво е бил отгледан от своята баба, към която той се обръща с „ мамо “, какво е усетил при първата среща със своята майка, когато е бил на 14 години и какъв брой постоянно се среща с татко си.

В ефира на bTV Краси призна, че с Паулина връзките им към момента не са ясни и все още се виждат единствено на кафе или вечеря. Мачото твърди, че не е афектиран на сексапилната никарагуанка, която го излъга, че ще става татко. Всяко зло е за положително, счита Краси, тъй като тази преживелица му е посочила, че към този момент се усеща подготвен да стане татко и да сътвори семейство. Това ще стане най-вероятно в България, където той счита да се завърне напълно скоро. А главната причина е неговата баба, за която да се грижи. Решението за това Краси взима още във Фермата след диалог с Митко Караиванов.

По време на диалога Джунов отхвърли слуховете, че до момента в който е продължавал престоя му във Фермата е бил благоприятен. Отношенията му с дамата, с която съгласно редица материали е имал връзка, в действителност са завършили няколко месеца преди влизането му в риалитито.

Цялото изявление вижте тук.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР