Днес в Пловдив бе представена официално кандидатурата на бившия пловдивски

...
Днес в Пловдив бе представена официално кандидатурата на бившия пловдивски
Коментари Харесай

Славчо Атанасов влезе в играта за кмет на Пловдив

Днес в Пловдив бе показана публично кандидатурата на някогашния пловдивски кмет и депутат Славчо Атанасов за идните локални избори. Зад него застават НФСБ и ВМРО- Разузнавателна служба на ФРГ . На събитието през днешния ден участваха Валери Симеонов, водач на НФСБ и Искрен Веселинов, зам. ръководител на ВМРО- Разузнавателна служба на ФРГ, както и други лица от националните и локални структури на партиите от обединението Обединени патриоти.

Пред представители на медиите и жители, Славчо Атанасов подписа с локалните водачи на двете партии публичен контракт, с който дава обещание да върне доверието на пловдивчани . 17 общо са измененията, които той подсигурява, откакто заключи двата мандата на Иван Тотев с тежки думи- разкъсване на връзката с жителите, непрозрачни и прекомерно скъпи решения, неизпълнени периоди, корупция.
Славчо Атанасов, който като народен представител внесе законопроект, задължаващ всеки кмет на обитаемо място да има приемен ден за жители , отваря вратата на хората и за кмета, и за районните кметове всеки ден. Той планува промяна на модела на ръководството на Тотев, бистрота при осъществяване на публичните поръчки, фрапантно увеличение на зелените площи , повече пълномощия и средства за районните кметове, създаване на плана " Модър- Царевец ", създаване на пътна връзка сред регионите " Тракия " и " Южен ", опазване на Бетонния мост, осъществяване на Водния план, създаване на пробив под Водната палата, понижаване на налозите, създаване на 6 нови детски градини и ясли - по една във всеки регион, цялостна проверка на общинска фондация " Пловдив 2019 ", която провежда Европейската столица на културата, възобновяване на гражданските препоръки, работа с всички професионални гилдии по значимите за града въпроси и редуциране на администрацията, която, съгласно него, се е раздула неимоверно и служи само за хранилка на една избрана партия. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР