Днес в Пекин се проведе заключителното заседание на втората сесия

...
Днес в Пекин се проведе заключителното заседание на втората сесия
Коментари Харесай

Днес бе закрита втората сесия на 14-ия НК на КНПКС

Днес в Пекин се организира заключителното съвещание на втората сесия на 14-ия Националния комитет на Китайския национален политически съвещателен съвет (НК на КНПКС) след сполучливото осъществяване на дневния ред.

На форума бяха признати резолюция по отношение на отчета за работата на Наказателен кодекс на 14-ия КНПКС, както и по отношение на събирането на оферти и разглеждането им след първата сесия, политическа резолюция на сесията и други документи.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед8092Зорница Илиева: Относно икономическите шансове на Китай днесАлтернативен Поглед14585Проф. Нако Стефанов: Високотехнологичният пробив на КНР в областта на микрочиповете и изкуствения интелект/ИИ/Алтернативен Поглед10562Проф. Захари Захариев: Въпреки неодобрението - 70%-80%, България остава пленник на това правителствоАлтернативен Поглед13792 " Споделяне на новите стопански шансове от Китай " - Дискусия, проведена от КМГ и Алтернативен Поглед20648Доц. Александър Сивилов: Тръмп би могъл да стабилизира Съединени американски щати, търсейки нови съдружници, в това число и РусияАлтернативен Поглед378792Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед162291Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед126242Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед118362Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед93686Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАвторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев32662Непознатата Цола Драгойчева. Битката за Македония сред Българска комунистическа партия и ЮКП преди 1944-та - Част първа  Панко Анчев  Array.author_name Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР