Днес в Европейския парламент ще се проведе дебатът за върховенството

...
Днес в Европейския парламент ще се проведе дебатът за върховенството
Коментари Харесай

Европарламентът дебатира за върховенството на закона у нас, там са Минеков и Христо Иванов

Днес в Европейския парламент ще се организира дебатът за върховенството на закона в България . Той е иницииран от евродепутатите Елена Йончева и Радан Кънев. Подобни диспути по предписание се вършат за страни, които нарушават съществени правила на демокрацията.

Успоредно с това ще се състоят и дебатите за основаване на общ механизъм на Европейски Съюз за демокрацията, върховенството на закона и главните права и за конвенционалност, обвързвана с върховенството на закона, в подтекста на договарянията за Многогодишната финансова рамка.

В Брюксел през днешния ден е и проф. Велислав Минеков от " Отровното трио ", който ще се срещне с протестиращи и публицисти пред постройката на Екологичен потенциал.

Пред европарламента е и съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов , както и последователи на политическата групировка. " Тук сме, с цел да подкрепим напъните на нашия представител в Екологичен потенциал Радан Кънев, който изигра значима роля за този спор и отварянето на очите на европейските институции по връзки на рецесията в България. Това ще бъде един от най-важните резултати на митингите в страната ни. Факт е, че Борисов и Гешев се трансфораха в токсични сътрудници за европейските институции. Повече няма да могат нашите мафиоти да бъдат прикривани ", съобщи Иванов.


 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР