Днес в болницата от Швейцария пристига проф. Тиери Карел –

...
Днес в болницата от Швейцария пристига проф. Тиери Карел –
Коментари Харесай

Болница „Сърце и Мозък“ е лидер и първи избор на пациентите в страната

Днес в болничното заведение от Швейцария идва проф. Тиери Карел – притежател на премията " Леонардо да Винчи " за високи постижения 

През 2022 година по данни на НЗОК са осъществени 5682 кардиохирургични интервенции в 10 лечебни заведения в страната по четирите съществени клинични пътеки в тази компетентност.  Болница „ Сърце и Мозък “ е водач и първи избор на пациентите в страната съгласно тази статистика. За миналата година в лечебното заведение са осъществени 1358 кардиологични интервенции или 24% от общо оповестените от НЗОК. В „ Сърце и Мозък “ е записана и най-ниска болнична смъртност.

Няма по-безпристрастен и прецизен отзив за професионализма на екипите на модерните болнични комплекси и отношението към пациента от постигнатите резултати и извоюваното доверие.

Днес по покана на Българския Кардиологичен Институт в „ Сърце и Мозък “ идва проф. Тиери Карел. Той ще съветва и инспектира работата на екипите във водещите Клиники по кардиохирургия на„ Сърце и Мозък “. Водещият експерт от Швейцария е извършил над 12 000 хирургични интервенции. В продължение на 25 години проф. Карел е част от управлението на международно приети научни институции и създател на над 800 изявления. Носител на премията " Леонардо да Винчи "  за високи достижения в региона на преподаването и образованието към Европейското сдружение по кардиоторакална хирургия, лекар хонорис идея на Фрайбургския университет.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР