Днес в Астана китайският председател Си Дзинпин взе участие на

...
Днес в Астана китайският председател Си Дзинпин взе участие на
Коментари Харесай

Китайският лидер: ШОС ще работи за стабилно бъдеще и мирно развитие на региона

Днес в Астана китайският ръководител Си Дзинпин взе присъединяване на срещата на Съвета на държавните ръководители на Шанхайската организация за съдействие и произнесе тирада.

В нея той показва, че за 23 години от основаването на ШОС организацията към този момент има 10 страни членки. Към момента така наречен „ семейство на ШОС “ обгръща 26 страни от 3 континента. Той посочи, че организацията стои на вярната страна на историята и поддържа международната правдивост. Изправена пред разделянето, което „ мисленето от времето на Студената война “ носи на нашия свят, ШОС би трябвало да отбрани сигурността и да построи един кротичък и резистентен свят. Си Дзинпин прикани страните членки да консолидират силата на единството, да работят дружно, с цел да се опълчват на външната интервенция, и твърдо да вземат бъдещето на своите страни и мирното развиване на района в свои ръце.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед132161Проф. Нако Стефанов: В Украйна към този момент има натовски елементи. Има даже пленени!Алтернативен Поглед22557Габриел Вълков - водач на младежите на Българска социалистическа партия, за консолидацията в лявото политическо пространствоАлтернативен Поглед31327Полк. Славчо Велков: Заради Израел има заплаха от разрастване на широкомащабна близкоизточна войнаАлтернативен Поглед21887Полк. Славчо Велков: Терористичният акт в Дагестан - акт на религиозно стимулиран тероризъмАлтернативен Поглед13910Н.Пр. доктор Желко Йович: Стратегическа цел на Сърбия е участието в Европейски Съюз, само че до тогава за какво да не може да партнираме с БРИКСАлтернативен Поглед132161Проф. Нако Стефанов: В Украйна към този момент има натовски елементи. Има даже пленени!Алтернативен Поглед98923Проф. Иво Христов: За последните 120 години нито един прелом в България не е дело на вътрешен факторАлтернативен Поглед76712Ген. Димитър Шивиков: Зеленски не има вяра, а единствено нашата евроатлантическа сбирщина има вяра в успеха на Украйна Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР