Днес в 17:30 часа на “Лудогорец Арена” ще се изиграе

...
Днес в 17:30 часа на “Лудогорец Арена” ще се изиграе
Коментари Харесай

Витоша ще опита да поднесе нова изненада

Днес в 17:30 часа на “Лудогорец Арена” ще се изиграе последният мач от 17-ия кръг в Първа професионална лига. Водачът в класирането Лудогорец приема последния в таблицата Витоша (Бистрица). Разградчани се надяват да реализират лесна победа, с която да си върнат преднината от 4 точки пред преследвача ЦСКА-София. “Бистришките тигри” обаче са въодушевени от равенството 0:0 с Левски в предишния кръг и имат вяра, че са способни да поднесат нова изненада.

На пръв взор “Орлите” са безспорен любимец в мача. Разградчани са тимът с най-хубавото нахлуване с 37 маркирани гола от началото на сезона. В същото време те заемат първата позиция в класацията за най-хубава отбрана с едвам 8-допуснати гола, като разделят лидерското място с Левски.

Междувременно Витоша към момента няма победа на сметката си от началото на акцията. Отборът от Бистрица има единствено 3 равенства и все още е главен любимец за изпадане във Втора лига. “Тигрите” също по този начин са и единственият отбор без извоювана точка като посетител, което е още една причина да са цялостен новобранец в днешния мач.

От друга страна обаче гостите няма какво да губят в този дуел. Никой не чака кой знае какви подвизи от тях и те ще бъдат освободени душевен. Играчите на Витоша към този момент демонстрираха, че могат да сюрпризират неприятно тимовете, които ги подценят, както се случи в предишния кръг, когато взеха точка от Левски. Така че Лудогорец ще би трябвало да има едно на разум.

Днес Лудогорец ще бъде без звездата си Марселиньо. Бразилецът е с травма от мача с Истанбул (Башакшехир) в Лига Европа. Травмата не е сериозна, само че треньорът Димитър Димитров не счита да рискува здравето му и ще го остави отвън състава. Наставникът счита да направи много промени в стартовата единайсеторка. Очаква се срещата да започва Броун на вратата, Саша, Пластун, Терзиев и Натанаел в отбрана. Дяков и Кампаняро ще са двойката в средата на терена, а Лукоки и Мисиджан ще работят на крилата. На върха на офанзивата ще се завърне Кешерю, а зад тила му ще стартира Кишада.

За гостите ще отсъства контузеният Върбанов. Треньорът Костадин Ангелов евентуално ще пусне на терена Иванов под рамката и Христозов, Мутафчийски и Узунов в отбрана. Гьонов и Цанков ще са халф-бековете, а в средата на терена ще работят Петров, Кочилов, Лазаров и Цанков. Дуото в офанзива пък ще е формирано от Пеев и Отофе.

Първа професионална лига, 17 кръг:

ЛУДОГОРЕЦ - ВИТОША (БИСТРИЦА)

Вероятни сформира:

ЛУДОГОЕРЦ: Броун, Саша, Пластун, Терзиев, Натанаел, Дяков, Кампаняро, Кишада, Лукоки, Мисиджан, Кешерю

ВИТОША: Иванов, Христозов, Мутафчийски, Узунов, Гьнов, Цанков, Кочилов, Петров, Лазаров, Пеев, Отофе

Стадион: “Лузогорец Арена”, Разград
Съдия: Владимир Вълков
Начало: 17:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

Първа лига 17 кръг, понеделник 27 ноември  Лудогорец 17:30предстои  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР