Днес в 16 часа Окръжен съд Благоевград ще гледа мярката

...
Днес в 16 часа Окръжен съд Благоевград ще гледа мярката
Коментари Харесай

В 16 часа: В Благоевград гледат мярката на задържаната на ГКПП Кулата Елена Удреа! Бившият министър на туризма в Румъния с впечатляваща житейска история

Днес в 16 часа Окръжен съд Благоевград ще гледа мярката за неотклонение на решетките задържаната нощес на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата Елена Удреа, някогашен министър на туризма в Румъния, след приключването им съдът ще гледа европейската заповед за арест и изгонването и в родината и. 48 г.одишната Елена, има впечатляваща житейска история.

Тя мина от мъка в възторг, влезе в ареста,стана майка, а в този момент се пробва да избяга от нова присъда,пишат румънски медии. Но трагичната и орис продължава да я преследва.

Елена Удреа беше дефинитивно наказана на шест години затвор през вчерашния ден за корупция и взимане на подкупи за милиони евро.В деня на изговаряне на присъдата Елена Удреа се опита да напусне страната. Тя бе арестувана в България,при опит да премине в Гърция.Това не е първият път, в който Елена Удреа се пробва да избегне наказванията, които получава, нито първата драма, която претърпява някогашният министър на туризма.

През 2018 година, когато при първото изговаряне на съда в Румъния,тя избага в Коста Рика,откъдето направила известие,че е бременна с близнаци, само че от напрежението около делата изгубила едно от бебетата си. Елена забременява отдоста по-младото си гадже Адриан Александров,който през февруари навършил 35 години.

Дъщерята на Елена Удреа и Ейдриан се споделя Ева Мария и навърши три години при започване на септември 2021 година Елена Удреа не може да оспори решението, взето от магистратите на 6 април, тъй че рискува да прекара дълги години надалеч от дребното момиченце,в пандиза.

Между Адриан Александров и Елена Удреа има 13-годишна разлика във възрастта, само че наподобява годините не са спънка за щастието. За връзката си тя споделя:

„ Това е красива връзка, мощна освен тъй като имаме дете, само че и тъй като е подсилена от мъчно прекарване за всички. Адриан се оправя ненадейно, даже по-добре от други с повече житейски опит. Бих споделила, че е като боец, само че не в гарнизона, а непосредствено на фронта.

Той е прелестен татко, зает, даже прекомерно зает, и който обича Ева извънредно. Обичаме да вършим неща дружно, да имаме проекти, които в този момент включват Ева,каза Елена Удреа за гаджето си ЕйдрианАлександру., който съгласно наши източници е бил с нея нощес. Очаквайте детайлности от правосъдна зала. По румънски медии, сн. imagini amator

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР