Днес в 13.00 ч. в централата на ВМРО предстои среща

...
Днес в 13.00 ч. в централата на ВМРО предстои среща
Коментари Харесай

Патриотите от ВМРО: Циганската агресия в Куклен е пример за спешната нужда от Концепцията на Каракачанов

Днес в 13.00 ч. в централата на Вътрешна македонска революционна организация следва среща с най-големия профсъюз на чиновниците в Министерство на вътрешните работи, на която ще бъде разискван и този проблем.

Позиция на войводите идва след снощното меле в Куклен, провокирано от пияни роми. Припомняме, че през вчерашния ден там имаше засилено полицейско наличие след грозни подиуми на принуждение от страна на пияна циганска компания.

Агресията е ескалирала след гръмък разгулен запой на група роми и опит за тяхното озаптяване от хора от прилежащия парцел. Вместо да понижат музиката, ромите нахлуват в частния имот в съседство и стартират да вандалстват. При идването на патрулната кола на РУП Пловдив те дори са си разрешили да изпотрошат автомобила.

Напълно поддържаме дейностите на служителите на реда от миналата нощ, които приключиха с арест на седем индивида. Публично настояваме тези хора да не бъдат минати по бързото произвеждане поради дребно безчинство, а да получат оптималните присъди поради неприемливите си дейности, които са сложили в риск живота и здравето на български жители и са унищожили длъжностен автомобил на Министерство на вътрешните работи, с което действително са показали експанзия към страната в лицето на чиновниците на реда.

Отдавна приказваме и за този проблем, които все по-често става не изключение, а предписание. Циганите си разрешават да бъдат нападателни и арогантни към хората, които наблюдават за спазването на публичния ред и сигурност. Припомняме единствено няколко случая – пребитият на Йордановден   военнослужещ от Войводиново; протестът в Столипиново от преди два месеца, който беше вдигнат още веднъж против полицията, от ром, доближен до протурската партия НПСД, която е съдружен сътрудник и има свои представители в листата на Веселин Марешки; забитите нож и мачете в полицейската кола при опит да бъде прекъсната кражба на дърва във велинградско от предходната зима; побоят над кмет в ломско и така нататък и тъй наречените

Циганската експанзия стартира да придобива епидемиологични размери и това би трябвало да бъде прекъснато. Ние, Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация, сме безапелационни, че е пристигнал моментът, в който препоръчаната от вицепремиера, министър на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ Красимир Каракачанов Концепция за справяне с маргинализираните маси, придобила гласност като Концепция против циганизацията, би трябвало наложително и в незабавен порядък да бъде призната от Министерски съвет. Нашите депутати към този момент внесоха няколко законопроекта в Народно събрание, които да лимитират обществения паразитизъм и да дадат опция за полагане на публично потребен труд на хора, които не могат да бъдат накарани по различен метод да съблюдават законите и налаганите им наказания за по-леки закононарушения. Ще настояваме и за връщане на предлагането ни да отпадне така наречен „ кратко разследване “, което разрешава понижаване на наказванията с 1/3. Ще подложим да разискване и „ споразуменията “, с които присъдата за тежки закононарушения пада фрапантно. Продължаваме да настояваме  и за увеличение на рамките на неизбежната обрана, както и за повишение на наказванията за маловажните обири. Всичко това са законопроекти, които ние сме внесли в деловодството на Народно събрание.

Дошъл е и моментът да сложим на публично разискване въпроса за отбраната и неприкосновеността на чиновниците на Министерство на вътрешните работи и на военнослужещите. Наясно сме, че Европа ни постанова правила в противоположната посока, които обаче водят до безотговорност на агресорите и накърнимост на чиновниците на реда.

Българското общество би трябвало да спре  да приема компромисите със личната си сигурност!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР