Днес в 120 минути по БТВ, Кирил Петков директно сподели,

...
Днес в 120 минути по БТВ, Кирил Петков директно сподели,
Коментари Харесай

Кирил Петков в 120 минути: Доставките на муниции за Украйна "минаваха индиректно през американското и английското правителство"

Днес в " 120 минути " по БТВ, Кирил Петков непосредствено показа, че доставките на оръжие и боеприпаси за Украйна от България са минавали " косвено през американското и британското държавно управление " .

Светослав Иванов: През седмицата президента Радев съобщи в Брюксел, че България не поддържа общата европейска самодейност за обща доставка на боеприпаси и оръжие за Украйна.

Каква би била вашата позиция при работещ парламент?

Кирил Петков: Ами, доста ясно би трябвало да се каже, ние го видяхме по време на нашето държавно управление и в икономическите ни резултати - град Сопот, град Казанлък напълно работеха, военната им промишленост, и мисля че, приходите които влязоха бяха близо 5 млд. лв. за тези 164 дни. Въпреки, че нямахме пряк експорт към този миг, към Украйна, знаете, че минаваше през американското и британското държавно управление.

Аз мисля, че е доста значимо да имаме взаимност с Украйна, да сме дружно с европейските ни сътрудници, да работим дружно.

Ето и целия диалог с Кирил Петков:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР