Днес в 12 часа тежкотоварен камион ще бъде изгорен като

...
Днес в 12 часа тежкотоварен камион ще бъде изгорен като
Коментари Харесай

Горят ТИР в Пловдив в знак на протест срещу пакета „Мобилност“

Днес в 12 часа тежкотоварен камион ще бъде изгорял като последна мярка на митинг против опитите през последните дни на този състав на Европейския парламент да бъде утвърден противоречивият пакет ”Мобилност ”. Това оповестиха от българския Съюз на интернационалните превозвачи.
Решението е било взето късно нощес от Управителния съвет на Съюза, откъдето оповестиха, че то е част от митинга им против всички дискриминационни ограничения и техническите похвати за тяхното пробутване в отиващия си към този момент Европарламент.

Демонстративното заличаване на огромен камион, облепен с протестни лозунги против европейската регулация, станала известна като пакета " Макрон ", ще се извърши в град Пловдив - Европейската столица на културата за 2019 година, Но и център на най-големите логистични интернационалните бази в България и интернационален транспортен бизнес. В поддръжка на митинга ще се причислят и представители на превозвачи от района и страната.

Поради късото време за реакция и нуждата да се спазят условията от специфични разрешителни, актът на митинг ще се извърши на територията на частна благосъстоятелност, прецизират от българския Съюз на интернационалните превозвачи.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР