Днес в 10 часа Васил Терзиев ще положи клетва като

...
Днес в 10 часа Васил Терзиев ще положи клетва като
Коментари Харесай

Васил Терзиев ще положи клетва като новия кмет на София

Днес в 10 часа Васил Терзиев ще постави клетва като новия кмет на София, дружно с определените за общински съветници. или 48, 20%, до момента в който за Ваня Григорова дадоха гласа си 170 258 души, или 46, 89 от гласувалите.

 да бъде спряно определянето на кмет на столицата. Григорова ще постави клетва като общински консултант, само че не се отхвърля от оспорването на резултата.

, столицата към този момент ще има нов кмет.

от екзит пол на локалните избори в София след балотажа на локалните избори.

Сред по-младите и хората в дейна възраст желанията са ориентирани по-скоро към Васил Терзиев. При претендента на " Обединени за София " над 80% от вота идва от висшисти, до момента в който при Григорова този дял е десетина пункта по-нисък.

За сметка на това претендентът на Българска социалистическа партия събира повече благосклонности измежду най-възрастните.

Водят се диалози за болшинство в Столичния общински съвет (СОС) с всички партии без ГЕРБ, като се предлага общинският съвет да работи по нов метод, в който концепциите и предложенията на всяка една от партиите да бъдат чути. Не се оферират постове, подкупи и далавери .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР