Днес в 10,52 ч. настъпва пълнолуние в знака на Овен,

...
Днес в 10,52 ч. настъпва пълнолуние в знака на Овен,
Коментари Харесай

Пълнолуние днес в Овен: Възможни разногласия, но марс ни дава сили

Днес в 10,52 ч. настава пълнолуние в знака на Овен, което ще задейства силите на Марс. Възможно е към пълнолунието да се усещаме по-напрегнати, само че пък от време на време се нуждаем от дребна доза напрежение, с цел да се вдъхновим и да действаме в избрана посока.

И тъкмо към това ни приканва това пълнолуние, да предприемем дейности, които да доведат след себе си позитивни събития. Понякога планетарните сили могат да ни накарат да действаме въз основата на високо его, да сме по-емоционални, избухливи, контролиращи.

Ако сте изправени пред взимане на някои сложни решения към пълнолунието в Овен, то знайте, че Марс е безстрашният боец и когато силата му е мощна, може да е подобаващ миг да преодолеем някои от надълбоко вкоренените си страхове. Може да е подобаващ миг да станем по-уверени. Помислете дали и къде страхът ви води при взимането на решенията.

Дали вашите страхове са оправдани или просто са свързани с неустановеност от предишното ви. Признайте пред себе си страховете, с цел да продължите напред.

 Друго, на което ще обърнем внимание по време на това пълнолуние са методите, по които сме се преобразили и „ преродили “ през годината, карайки ни да помислим какво още желаеме да променим. Така ще можем да се отървем от остарели привички и предишното.

Независимо къде се намираме, това пълнолуние е дребна инспекция на действителността, която ни оказва помощ да преоценим някои от нашите цели и фантазии, да предприемем продуктивни стъпки, да погледнем в нова посока.

Важно е да се доверим на своята вътрешен глас. Ще осъзнаем какво не ни е нужно повече, с цел да продължим да градим естетика в живота си. Това пълнолуние е уместно за медитация, творене на изкуство, слушане на музика или свързване с душевната ни същина по какъвто и да е метод. Подходящо време е да подхраним своята душа.

Марс управлява Овена. Това е планета на силата, пристрастеността, дейностите, упоритостта, само че и гнева. Много е значимо да внимаваме с думите към пълнолунието.

Възможни са някои различия в любовта и работата. Ето за какво е значимо да намираме способи да понижим напрежението, посредством приятни занимания, йога, ароматерапия, разходки из природата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР