Днес Тръмп мрази Зеленски от цялото си сърце. И Зеленски

...
Днес Тръмп мрази Зеленски от цялото си сърце. И Зеленски
Коментари Харесай

Тръмп мрази Зеленски от сърце - и Зеленски го знае

" Днес Тръмп ненавижда Зеленски от цялото си сърце. И Зеленски го знае ", споделя предприемачът Лев Парнас, който е работил за Тръмп. Това е и евентуалната причина някогашният президент на Съединени американски щати да е запазен към поддръжката за Украйна, се споделя в обява на Дойче веле.

Блокирането на помощите за Украйнав Конгреса на САЩсе поддържаше най-много от бетонените глави към Доналд Тръмп. А медиите напомнят, че самият Тръмп има една остаряла сметка за почистване с украинския президент Володимир Зеленски, написа немският ежедневник " Франкфуртер Рундшау " (ФР).

" Тръмп ненавижда Украйна "

Това съмнение неотдавна огласи един бивш доближен на някогашния американски президент. " Тръмп ненавижда Украйна ", сподели пред списание " Политико " Лев Парнас, американски предприемач, роден в Одеса. Парнас преди време играеше в Украйна ролята на медиатор на юриста на Тръмп Руди Джулиани, по-късно се дистанцира от някогашния президент и неговия юрист. Както написа организация " Асошиейтед Прес ",като помощник на Джулиани по това времетой работи за " изравяне на политическамръсотия по адрес на Джо Байдън ". Сега Парнас счита, че съгласно Тръмп " и хората към него Украйна е повода за всички проблеми ". Защото точно през Украйна и работата на Хънтър,сина на Байдън, там, екипът на Тръмп се надяваше да уязви съперника му.

Пред съответната комисия в Конгреса Парнас споделя, че не е разкрил никакви доказателства за корупция на семейство Байдън в чужбина. Украйна в никакъв случай не е разполагала с доказателства, че Байдън или неговият наследник са нарушавали законите на страната, сподели през 2019 година в изявление и някогашният украински основен прокурор Юрий Луценко, представен от " Политико ".

" Тръмп и Джулиани излъгаха американския народ "

Медиите оповестяват, че в дъното на всичко е един телефонен диалог сред Тръмп и Зеленски. Тъкмо този диалог е бил един от катализаторите напървия опит за импийчмънтсрещу тогавашния президент Тръмп.

Републиканците също започнахапроцедура по импийчмънт на Байдън. Пред комисията в Конгреса, която се занимава с нея,Парнас признава, че е помагал на Джулиани да популяризира в консервативните медии подправените изказвания против Хънтър Байдън.
" Американският народ беше измамен от Доналд Тръмп, Руди Джулиани и разнообразни кохорти от хора на държавни и медийни позиции ", съобщи Парнас. " Те сътвориха неистини, с цел да обслужват личните си ползи, знаейки, че това ще подкопае силата на нашата нация. "

" Ако Тръмп завоюва, нещата ще отидат на неприятно "

Екипът на Тръмп твърдеше, чеДжо Байдънкато вицепрезидент на Съединени американски щати е упорствал за уволнението на украински прокурор, с цел да подпомогнеработата на сина си Хънтърв управителния съвет на украинската енергийната компания " Бурисма ".

Имало и видео, което подкрепяло тези изказвания, ноЗеленскине подхваща нищо макар настояванията на Тръмп. И с това вероятно настройва някогашният президент вечно против себе си. По-късно диалогът сред Тръмп и Зеленски добива гласност -за него се схваща в границите на подслушването, с което е изобличен тогавашният началник на акцията на Тръмп Пол Манафорт. Така се оформя напълно законното съмнение, чеТръмпе упорствал Украйна да се намеси в предизборната борба вСАЩ.

" Политико " цитира Парнас, който споделя следното: " Днес Тръмп ненавижда Зеленски отцялото си сърце. И Зеленски го знае. "

Обширната публикация на " Политико " по тематиката стартира с друго многозначително изречение: " Тръмп не не помни и не прости толкоз елементарно. " А Парнас обобщава: " Ако Тръмп загуби, Украйна ще получи всички пари и оръжия, от които се нуждае. С Русия ще е свършено. Ноако Тръмп завоюва, нещата ще отидат на неприятно. "
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР