Днес това Народно събрание (НС) приключва краткия си живот и

...
Днес това Народно събрание (НС) приключва краткия си живот и
Коментари Харесай

Костадинов: НС се разпуска, съдбата на България отново зависи само и единствено от българския народ

Днес това Народно заседание (НС) завършва късия си живот и в това няма нищо неприятно, тъй като когато се разпусне, ориста на България още веднъж зависи единствено и само от българския народ. Това разяснява водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов в заключителна декларация от парламентарната естрада.

От " Възраждане " приветстваме това, че ще имаме опция за пети изправителен изпит, сподели той и означи, че изборите, когато не са постоянни, а изключителни, са поправителни изпити за политиците и за народа.

Костадинов добави, че българските медии са криви огледала и че партията му се пробва да покаже истината на българите.

 

Костадинов регистрира два знакови триумфа и два знакови неуспеха на това Народно събрание. Първият знаков триумф е признатото единомислещо решение, с което се задължи държавното управление да предоговори Плана за възобновяване и резистентност, уточни той. По думите му това е положителното на този нестабилен парламент. Това нямаше да се случи, в случай че имаше устойчиво държавно управление и устойчиво болшинството, добави Костадинов.

Вторият триумф на това Народно заседание е безусловно преди минути, сподели ръководителят на " Възраждане ", визирайки признатата през днешния ден Декларация по отношение на ескалиращите нападателни антибългарски прояви в Република Северна Македония. " Не е невиждано, само че е доста рядко срещано обединяване към народен интерес и отбраната на българската идея в Македония, на историческата истина за Македония, на българите в Македония ", означи Костадинов.

Като знаков крах той уточни за следващ път неслучилата се правосъдна промяна, саботирана по думите му още по-знаково от тези, които са я трансформирали в свое политическо знаме и знак верую. Другият знаков крах на това Народно събрание е знаков за демокрацията като цяло, разяснява Костадинов. Той уточни, че самодейността на " Възраждане " за референдум за опазване на българския лев не е получила поддръжка от останалите политически сили в Народното събрание.

Костадин Костадинов не се съгласи, че няма разговор в Народно събрание. " Диалог има, само че няма чуваемост, няма разбираемост - разяснява той. Когато Народното събрание изчерпа своята чуваемост и разбираемост, единственото нещо, което ни остава, е да се обърнем към другия парламент - към народа, към хората по улиците ", уточни водачът на " Възраждане ".

 

Затова той означи, че от три седмици хиляди доброволци събират подписи за референдум. Когато в Народното събрание не става, огромният парламент на улицата ще направи това, което е належащо, разяснява Костадинов. Той уточни, че за първите три седмици са събрани 153 хиляди подписа и чака до края на периода да съберат най-малко 600 хиляди подписа.

България се пробужда сега и това е един от най-хубавите моменти на политическата рецесия, счита Костадинов. Според него няма нищо неприятно в изборите. Това, че в този парламент не се сътвори държавно управление е може би един добър знак към гласоподавателите, които другояче нямаше да одобряват " политическото блудничество ", което трябваше да се случи, с цел да има подобен кабинет, който щеше да е нестабилен, разяснява водачът на " Възраждане ".

 

Според него по-доброто решение са изборите, към които отиваме на 2 април. Изборите са методът да бъде преодоляна всяка една политическа рецесия, счита той.

Българите са страната, не депутатите, не министрите, не президентът, не който и да било, не медиите или така наречен цивилен организации - българският народ в неговата целокупна целокупност, пъстър, многолик, само че умен и мощен, съобщи още Костадинов.
 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР