Днес сутринта Palais des Nations, центърът на ООН в Женева,

...
Днес сутринта Palais des Nations, центърът на ООН в Женева,
Коментари Харесай

Два пробива в сигурността в Швейцария за последните два дни

Днес сутринта Palais des Nations, центърът на Организация на обединените нации в Женева, беше краткотрайно изолиран, откакто извършител проби периметъра за сигурност. Говорителят на Организация на обединените нации Алесандра Велучи сподели, че случаят е траял към половин час и че екипи за сигурност на Организация на обединените нации и полицията в Женева проверяват случая. Тя отхвърли да разпознава „ натрапника “ или да каже дали той или тя е в ареста, само че назова случая „ нищожен “.

Дворецът на нациите в Женева е второто по величина оборудване на Организация на обединените нации след централата в Ню Йорк. В пространствата му могат да работят до няколко хиляди души, само че след пандемията и поради вътрешни разпореждания, постройката рядко е заета в цялостния ѝ потенциал. В момента Palais des Nations се приготвя да посрещне стотици делегати за сесията на Съвета на Организация на обединените нации по правата на индивида, която ще се състои след две седмици.

Същевременно различен пробив в швейцарската сигурност занимава локалните медии. Вчера в тъмната мрежа се появиха извадки...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР