„Днес става една година от инцидента. Най-тежката година за мен

...
„Днес става една година от инцидента. Най-тежката година за мен
Коментари Харесай

Кристин Илиева: Измина най-тежката за мен година

„ Днес става една година от случая. Най-тежката година за мен и за околните ми. През тази една година научих доста, само че най-много, че да обичаш себе си и Господ и да не спираш да вярваш, това те прави човек. Господ дава компликации, с цел да може да оценим хубавото и най-малкото в живота, да потвърдим вярата си в Бог “. Това написа Кристин Илиева във Facebook във връзка злополуката, която претърпя на 12 март 2018-а дружно с приятелката си Дивна.

Моделът показа с почитателите си, че нито в един миг не е серпантина да има вяра, че ще се оправи. По думите ѝ, това е станало, тъй като се научила да прости и да бъде по-борбена и търпелива след случая.

„ Много, доста неща се трансформираха в мен, единствено и само към положително. За всяко едно нещо в живота си има цел, било то неприятно или положително. Недейте да чакате нещо да ви бъде отнето, с цел да го оцените чак тогава. Бъдете признателни за всеки ден. Аз към момента се възвръщам и се боря всеки ден, само че съм горда със себе си до каква степен стигнах и през какво минах. Винаги ще има и положителни и неприятни дни, само че сами избирате по какъв начин да живеете живота си “, продължава изповедта на Кристин.

Момичето, което сега събира средства за лекуване, благодари на своето семейство и приятелите за поддръжката. Въпреки че към този момент е на крайници, тя би трябвало да претърпи още няколко интервенции, с цел да може да върви обикновено.

„ Будя се и предпочитам да бъда щастлива. А това затруднение ще го трансформира в едно премеждие “, споделя Кристин.

Междувременно певицата Дивна, която провокира злополуката, приготвя благотворителен концерт, с цел да помогне на Илиева за възобновяване.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР