Днес стартира онлайн гласуването за финалистите в четвъртото издание на

...
Днес стартира онлайн гласуването за финалистите в четвъртото издание на
Коментари Харесай

Стартира онлайн гласуването за финалистите в ПРОМЯНАТА

Днес започва онлайн гласуването за финалистите в четвъртото издание на ПРОМЯНАТА – най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира в партньорство с фондация Reach for Change България.

До 5 февруари всеки може да се запознае с петимата обществени бизнесмени - финалисти в ПРОМЯНАТА и да избере кого да поддържа на nova.bg/promyanata. Тримата финалисти с най-вече гласове ще продължат в последния стадий на състезанието.

Петимата обществени бизнесмени, които се борят за успеха тази година са:

Милена Ташкова и София Фердинандова с Живот на кг – учебна стратегия за предварителна защита на хранителни разстройства измежду учениците от 5 до 12 клас, целяща да осведоми подрастващите за връзката сред възприемането на външния тип, оправянето с отрицателните страсти и отношението към храната.

Виктория Величкова и Яна Липованска с Маргаритка – план, който цели да обезпечи висококачествено музикално и 3D видео наличие на български език за най-малките деца (0-5 г.), както и музикални детски площадки навън.

Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова с ОЛЕ МАЛЕ – онлайн платформа в поддръжка на майките на деца с увреждания, която разпространява ръчния им труд, осигурявайки им финансова самостоятелност, както и по-добро качество на живот – за тях и техните деца.

Иван Димов и Николета Габровска със Single Step - фондация, която поддържа младежи от ЛГБТИ („ лесбийки, гей, бисексуални, транс и интерсекс “) общността, техните родители и другари в процеса на самоосъзнаване, откриване и одобряване на половата им ориентировка.

Поли Янкова с MindHub - софтуерна просветителна компания, разработваща цифрови и физически образования за деца, с цел да ги учи на програмиране и да им даде опция за триумф в бъдещите специалности.

Тримата финалисти, които съберат най-вече гласове, ще продължат на идващия стадий от състезанието – среща с Жури, което включва представители на Нова Броудкастинг Груп и фондация Reach for Change. Тримата претенденти ще показват плановете си и пред Детско жури. Големият победител в ПРОМЯНАТА 2017/2018 ще бъде определен на 12 и 13 февруари от двете журита и ще получи безплатно финансиране в размер на 30 000 лева, а вторият и третият - по 15 000 лева Допълнително и петимата финалисти стават част от Инкубатора на ПРОМЯНАТА за интервал сред една и пет години, в границите на които ще получат образования, съвещания от бизнес ментори, достъп до интернационалната мрежа от обществени бизнесмени на Reach for Change и медийна поддръжка, с помощта на Нова Броудкастинг Груп.

Петимата финалисти бяха определени измежду общо 204 плана, кандидатствали предходната година в състезанието ПРОМЯНАТА. До този миг те минаха през 6 стадия на оценка и получиха утвърждение от чиновници на Нова Броудкастинг Груп и Reach for Change, специалисти от обществения и бизнес браншове.

ПРОМЯНАТА е най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира за четвърта поредна година в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да усъвършенства трайно живота на децата в България, като открива стимулирани обществени бизнесмени и им оказва помощ да осъществят по резистентен метод концепциите си за по-доброто и несъмнено бъдеще на българските деца. От 2014 година до момента ПРОМЯНАТА оказа помощ на съвсем 36 000 деца и младежи от цялата страна.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР