Днес стана ясно, че новият парламент няма да съществува дълго,

...
Днес стана ясно, че новият парламент няма да съществува дълго,
Коментари Харесай

Димитър Коцев – Шошo: Стана ясно, че новият парламент няма да съществува дълго

Днес стана ясно, че новият парламент няма да съществува дълго, разяснява в студиото на " Лице в лице " режисьорът Димитър Коцев – Шошo, който е и деен участник в митингите през лятото.

Според него няма нищо ужасно в смяната и съобщи, че има чувството, че се случва нещо ново.

„ В новия парламент влязоха хора – нови, ярки, странни, на моменти може би даже несъответстващи в това, че за пръв път попадат в такава обстановка, само че в последна сметка никой не е роден, с цел да влезе в Народното събрание, отгледан, просветен и квалифициран да знае какво да прави. Ще забележим несъмнено сходни други лица, предстоят евентуално нови избори “, сподели още Коцев.

Той призна, че е малко отчаян, че смяната няма да настъпи незабавно, само че и разяснява, че не трябва да се опасяваме, в случай че има нови избори.

" Самият аз желая да се излъчи в този момент „ държавно управление на митинга “, не на протестиращите, а на партиите, декларирали, че желаят да трансформират нещата. Но няма за какво да се опасяваме, в случай че има нови избори. Много страни минаха през сходни цикли, а стабилността сама по себе си не е добродетел. Стабилност има и на дъното на океана “, сподели още режисьорът.

Според него в политиката, както и в живота - не може да има крайни решения, а решаването на едно предизвикателство през днешния ден, не значи, че то не може след десетилетия отново да се завърне.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР