Днес станa ясно, че най-вероятно Паметникът на Съветската армия няма

...
Днес станa ясно, че най-вероятно Паметникът на Съветската армия няма
Коментари Харесай

Атлантици за забавения демонтаж на МОЧА: Страхливци и конформисти намират оправдания за прикриване на страха и бездействието си

Днес станa ясно, че най-вероятно Паметникът на Съветската войска няма да бъде изместен тази година. От регионалната администрация на столицата обясниха, че би трябвало да есе създадат спомагателни оценки и разбори по премахването, а също така прецизираха, че липсват документи.

От " Атлантическия съвет " на България излязоха с позиция във връзка забавянето на демонтажа: " Когато ръководят страхливци и конформисти, то те не търсят способи за бързи и ефикасни решения и дейности. Те търсят и постоянно намират оправдания за прикриване на страха и бездействието си.Силни на обещания и думи - слаби и безволеви на дело ".

" И КОЙ им внуши, че признакът на руско-съветското владичество над България има национална културна и художествена стойност?!?От деца и внуци на комунисти, няма по какъв начин да чакаме друго.Просто нормалните политически измамници. Като техните предшественици от незаконната Българска комунистическа партия, която заграби властта в България с помощта на руския окупационен ботуш ", се споделя още в позицията на атлантиците.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР