Днес споделяме с вас визуален тест, благодарение на който вашето

...
Днес споделяме с вас визуален тест, благодарение на който вашето
Коментари Харесай

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: Каква промяна ви е необходима

Днес споделяме с вас образен тест, с помощта на който вашето подсъзнание ще ви подскаже каква смяна, може би, ви е нужна. Изберете глухарче и прочетете резултата по-долу.

 образен тест каква смяна е нужна

Визуален тест: Каква смяна ви е нужна

Изберете глухарчето, върху което се спре погледът ви.

# Глухарче № 1

Вашият избор демонстрира, че най-вероятно сте човек, който взема импулсивни решения или най-малко го прави през множеството време. Понякога рискувате прекалено много пари. Вашият избор в този тест демонстрира, че материалната страна на животът в този момент изисква особено внимание от вас. Опитайте се да започнете да планирате бъдещите си разноски и да помислите за следствията от решенията си, с цел да получите най-сетне финансовата самостоятелност и независимост, от които мощно се нуждаете.

# Глухарче № 2

Вашият избор демонстрира, че на този стадий евентуално се нуждаете от повече успокоение и комфорт в живота. Цялото ви свободно време е заето най-вече с работа. А може би поддържате връзка с хора, които са отрицателни, токсични към вас. Това могат да бъдат сътрудници от работата, родственици, бизнес или интимни сътрудници. За да преодолеете тази нездравословна за вас атмосфера, пробвайте се да ограничите някои контакти. Освен това, помислете за някои приятни действия, с цел да се отървете от ежедневния стрес.

# Глухарче № 3

Вашият избор демонстрира, че може да сте на стадий от живота си, в който ви е мъчно да си визиите бъдещето. Това може да се дължи на обстоятелството, че евентуално се тревожите прекалено много за това какво ще ви се случи, вместо да се фокусирате върху сегашното. Живейте сега и тогава вашето бъдеще ще ви стане по-ясно и много оптимистично.

# Глухарче № 4

Вашият избор демонстрира, че сте самодостатъчен човек. Имате воля, която ви оказва помощ по пътя към триумфа. Но, дали в последно време не сте прекомерно сдържани към близките, което ги кара да се отдръпват от вас. Бъдете по-чувствителни, изключително към тези, които ви обичат и ви зареждат с позитивните си страсти. Това ще ви помогне да доста да подобрите живота си от прочувствена позиция.

# Глухарче № 5

Вашият избор демонстрира, че несъмнено не сте от хората, които поемат опасности. Вашето мощно предпочитание да контролирате всичко и всички към себе си и пораженчески упования за бъдещето, ви държат в зоната ви на комфорт. Запитайте се в действителност ли се чувствате добре там  или би трябвало да измененията нещо в живота си, с цел да започнете да сбъдвате фантазиите си и да намерите пътя към щастието? Страхът е неприятен съдружник, тъй като в доста случаи страховете ни не се сбъдват. Потърсете метод или експерт, с цел да успехите страхът от незнайното.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР