Днес специалистът в областта на батерийните елементи Contemporary Amperex Technology

...
Днес специалистът в областта на батерийните елементи Contemporary Amperex Technology
Коментари Харесай

CATL дава 200 километра пробег на електромобил за 1 минута

Днес експертът в региона на батерийните детайли Contemporary Amperex Technology (CATL) показа първата си лична, посредством напълно субсидираната от нея компания CAES (Contemporary Amperex Energy Service Technology), система за замяна на изхабени акумулатори на електрически автомобили с изцяло заредени.

Новата самодейност на CATL се назовава EVOGO и планува играждането на профилирани станции- в началото в 10 града в Китай, които ще бъдат в положение да предложат замяна на изтъркан батериен блок с изцяло зареден за 1 минута.

Станциите на CATL, всяка една от които с повърхност колкото на три общоприети места за паркиране, са в положение да съхраняват и пускат в приложимост 48 батерийни модула Choco Seb, които, съгласно условията от страна на лидера, могат да бъдат употребявани както независимо, по този начин и в пакет до 3 броя. Всеки един от модулите дава обещание свободен пробег от 200 километра, а оптималната самостоятелност може да доближи до към 600 километра.

Системата на CATL дава опция на потребителите да избират батериен модул според от съответните си желания и идни пътувания, а самият избор се подава към зарядната станция посредством приложение за мобилен телефон.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР