Днес сме свидетели на най-злата и отвратителна злоупотреба с власт

...
Днес сме свидетели на най-злата и отвратителна злоупотреба с власт
Коментари Харесай

Тръмп: Свидетели сме на най-злата и отвратителна злоупотреба с власт в историята на САЩ

„ Днес сме очевидци на най-злата и отвратителна корист с власт в историята на нашата страна. Вие виждате по какъв начин един подкупен настоящ президент арестува най-големия си политически конкурент по подправени и изфабрикувани обвинявания, за които той и доста други президенти биха били отговорни тъкмо по средата президентски избори, на които той губи доста неприятно ”.

 

Това съобщи Доналд Тръмп, откакто пледира почтен по всичките 37 повдигнати му обвинявания по отношение на нелегално запазване на високо класифицирани документи, свързани с националната сигурност.

 

Действията на президента на Съединени американски щати (20 януари 2017 – 20 януари 2021 г.) се отнасят до времето, откакто той е напуснал Белия дом. Той е упрекнат и за това, че е излъгал федерални сътрудници, които са желали да приберат документите. Тръмп става първият президент на Съединените щати с повдигнати федерални обвинявания.

 

Това слага началото на правосъдна борба, която ще се води през месеците, до момента в който Тръмп провежда акция за президентските избори през ноември 2024 година

 

Милиардерът напусна правосъдната зала, без да му бъдат налагани някакви условия, а по-късно се отби до известен кубински ресторант в Маями, където беше посрещнат от свои поддръжници.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР