Днес след обяд над Западна и Централна България облачността ще

...
Днес след обяд над Западна и Централна България облачността ще
Коментари Харесай

Облачно, но почти няма да вали

Днес след обяд над Западна и Централна България облачността ще е най-вече забележителна и на обособени места в планинските региони ще превали временен дъжд. На изток ще има раздрана висока облачност.

Максималните температури ще са сред 14 и 19 градуса.

Атмосферното налягане ще се намалява и ще е по-ниско от междинното за месеца. Вятърът ще е слаб до сдържан от изток-югоизток, само че в утринните часове за малко ще стихне.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат 10-12 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините в западната половина на страната облачността ще е най-вече забележителна и към обяд на обособени места ще превали временен дъжд, над към 2000 метра - сняг. След обяд облачността ще се раздира и понижава, най-късно над Рило-Родопската област.

Вятърът последователно ще се ориентира от юг-югозапад и ще е сдържан. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 7 градуса, на 2000 метра - към 1 градус.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР