Днес, след инвестиция от 2 млрд щатски долара, Ford постави

...
Днес, след инвестиция от 2 млрд щатски долара, Ford постави
Коментари Харесай

Новото електрическо бъдеще на Ford в Европа започна днес

Днес, след инвестиция от 2 млрд щатски $, Ford сложи началото на новото си електрическо бъдеще в Европа с откриването на тематичното индустриално оборудване Ford Cologne Electric Vehicle Center.

Във Ford Cologne Electric Vehicle Center ще се създават електрическите леки коли на марката от ново потомство, предопределени за европейските консуматори, а самият комплекс ще бъде първия в света за компанията, който ще бъде въглеродно безпристрастен.

От Ford показват, че заводът е с първичен годишен потенциал от над 250 000 напълно електрически автомобила и ще бъде измежду главните мотори, които ще оказват помощ на компанията да реализира задачата си от 2 000 000 създадени електрическия автомобил на годишна база до края на 2026 година.

Първият модел, който Ford ще сглобява в новия си комплекс в Кьолн е напълно , който ще бъде последван на поточните линии от състезателен кросовър.



" Откриването на Cologne EV Center е началото на новото потомство чисто произвеждане и електрически коли в Европа ", разяснява Бил Форд, изпълнителен ръководител. " Това оборудване ще бъде един от най-ефективните и виновни към природата фабрики в цялата промишленост ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР