Днес Skoda Auto разпространи първите изображения на интериора на изцяло

...
Днес Skoda Auto разпространи първите изображения на интериора на изцяло
Коментари Харесай

Новите SKODA Kodiaq и Superb: Първи поглед към интериора

Днес Skoda Auto популяризира първите изображения на интериора на напълно новите генерации на Kodiaq и Superb.

С напълно нова настройка на предното табло, новите Kodiaq и Superb получават нов цифров кокпит, 10-инчов прожекционен (head-up) екран и 13-инчов извисен сензитивен на досег екран на инфо-комуникационната и мултимедийна система.

Впечатление навътре в колите прави също по този начин неналичието на типичен скоростен лост, който е напълно нов като дизайн и позициониран на кормилната подпора.

Нови са и трите Skoda Smart контролерите, които дават достъп до разнообразни вторични функционалности и оферират опция за персонализация на командите.

Бъдещите притежатели на двата автомобила на Skoda ще могат да разчитат и система за бързо (15 W) безжично зареждане на мобилен телефон, като тези, които изберат Kodiaq ще могат да зареждат два телефона по едно и също време. Още по-бързо зареждане (до 45W) дават обещание четирите интегрирани USB-C конектори, а за в допълнение улеснение в огледалото за задно виждане също има сходен (15W).

ще се оферират в осъществяване с ергономични седалки с масажна функционалност, а пасажерите на задните седалки ще разполагат с охладително поделение.

Новите Kodiaq и Superb ще бъдат показани публично през есента на тази година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР